torsdag 17 oktober 2013

Korekyojinn – Yes Medley

Korekyojinn (是 巨人) är en japansk progressive rock power trio. Bandet samlar medlemmar från flera band inom den japanska progressiv rock / zeuhl scenen. Man startade 1998 och har släppt album på två amerikanska etiketter, John Zorns Tzadik Records och hud Records Graft, liksom på japanska skivbolaget Magaibutsu. På japanska betyder bandets namn "this giant" och är en ordlek på bandnamnen This Heat och Gentle Giant.

Diskografi:

  • 1999: Korekyojin (Tzadik)
  • 2004: Arabesque (Magaibutsu)
  • 2005: Isotope (Tzadik)
  • 2006: Jackson (Magaibutsu)
  • 2009: Swan Dive (Magaibutsu)
  • 2011: Doldrums (with Tsuboy Akihisa) (Magaibutsu)
  • 2011: Tundra (Magaibutsu/Skin Graft)

Här går man loss i ett underhållande Yes-medley, live på årets RIO-festival i Frankrike.

Inga kommentarer: