lördag 30 juni 2012

Universum Noll ligger lägre än en sjunken båt

Internet, facebook och bloggar är nog bra. Men handen på hjärtat, finns det något som går upp mot en skönlitterär bok? Det allra bästa är förstås en 500-sidig, sinnesutvidgande bok som får dig att hisna, skratta, gråta och skaka av skräck!

Universum Noll ligger lågt ett tag. Men inte lägre än att en recension av District 97,s nya Trouble With Machines inom kort kommer.

575039_10151749911895596_225939174_n

Andra rapporter lär också dyka upp, men med sporadisk frekvens

Under tiden kan du köpa och läsa min bok Cirkoli. Adlibris säljer den för 124:- inklusive frakt. Vill du ha ett signerat ex för 149:- gå hit.

Cirkoli_styckeill_2

Cirkoli är en ungdoms-fantasy för åldrarna 10 –15, med en grym omslagsbild och kraftfulla illustrationer. Jag tror även vuxna kan läsa den med behållning. Inte minst därför att den innehåller några hemliga blinkningar till progrock-nördar. Jag kunde helt enkelt inte låta bli att pilla in några stycken när jag skrev. Funderade ett tag på att döpa en av hjältarna till Fripp. Men det hade varit allt för uppenbart. Jag skall inte överdriva detta, det vimlar inte av progrock-referenser i boken.  Men som ett exempel kan jag säga att Lord Hammill omnämns.

Från baksidan:

Cirkoli är mer än en vanlig fantasybok. Full av värme, humor och överraskande vändningar diskuterar den frågor om fantasins makt, vetenskapens gränser, vänskap, mod och kraften i våra önskningar. Ett läsäventyr för både barn och vuxna.

Under tiden kan du också avnjuta dessa två låtar från gruppen som fortfarande är oöverträffad. På alla sätt, överallt och alltid.

Ha din bästa sommar! 

Önskar Universum Noll.

Gentle Giant  -   Moog Fugue.     

- Keyboards and Main Musical Composition, Melody : Kerry Minnear , All Guitars ( including Bass Guitar ) : Gary Green ,  Drums : John P. Weathers .

- Singing, Melody, Main Musical Composition and Keyboards : Kerry Minnear , All Guitars ( including Bass Guitar ) : Gary Green,  Drums : John P. Weathers ,   Lyrics : Phil Shulman.

  Produced by Dan Bornemark.

5 kommentarer:

Göran Hoshi Johansson sa...

Jag ber att få tillönska dig en riktigt trevlig sommar också!
Kul har det varit att rota på din sajt. Ser fram emot nya intressanta inlägg när höstmörkret börjar falla!

Micke i Sthlm sa...

Hejsan Patrik..

Skall naturligtvis beställa din bok inom kort.. :) Är lite avis då min egna roman ligger som en surdeg och otåliht väntar på min uppmärksamhet.. men snart har man semester :) Ha en riktig bra sommar!

Mvh

Micke i Sthlm

Anonym sa...

Fokus, min vän, fokus! Ses i Göteborg. Jan-Erik

Anonym sa...

- Är Din UNIVERSUM NOLL båt ,
- som Jules Verne och Rick Wakeman tidigare - ,
' on " A Journey To The Centre of the Earth " ' ?!?
Där är det ju tillräckligt varmt i alla fall...
Med Vänliga Hälsningar
Från Ben O. ! ;
- " Voyage au centre de la Terre "
On
So Sincere
Reflection .

Universum Noll sa...

Jo du, Micke. Det tar tid att skriva bok. Mig tog det 6 år.

Är tillbaka med bloggandet som Göran säger till hösten. Hoppas i övrigt träffa på så många som möjligt här - http://artrock.se/slottsskogen2012.htm