tisdag 16 mars 2010

Genesis1

Efter att Phish framfört ”Watcher of the Skies” tackade Mike Ruterrford, Steve Hacket, Phil Collins och Tony Banks de församlade medlemmarna av Rock n Roll Hall of Fame.

Gratis, herrar!

Se tacktalet här.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Får nästan tårar av att se Hackett med de andra, köp Hacketts senaste alster Out Of The Tunnels Mouth och njut av en av de största kompositörer och gitarrister som nu lever!
/Patrik S

Lars Patrik Stigsson sa...

Ja det är kul att se dem ihop. Men när jag försöker tänka in Gabriel som närvarande får jag inte riktigt ihop det. Det är som att han avlägsnat sig allt så mycket från de andra att han skulle vara helt malplacerad.

Anonym sa...

Ja, och med tanke på Collins nuvarande skick (vad det nu är han lider av)skulle jag vara mer än nöjd över en reunion beståendes av Hackett, Banks, Rutherford samt slagverkarna Chester Thompson & Bill Bruford, dvs en slags Seconds Out line-up minus Collins.
/Patrik S

Anonym sa...

... fram tills dess får jag dock då istället avnjuta en annan Genesisveteran, Anthony Philips samt Yes Chris Squire på Hacketts senaste. Denna platta samt de två föregångarna Wild Orchid & To Watch The Storm är en mycket svårslagen trilogi nyskriven symfonirock och borde inte göra någon Genesis nörd besviken.
/Patrik S

p.s. fantastisk blogg du fått till förresten!

Lars Patrik Stigsson sa...

Tack! Jag har hört To watch the Storms, som jag gillade mycket, men inte de senare. Litar helt på ditt omdöme och skall ta mig an dem snarast...

Anonym sa...

Jag är skyldig till många missräkningar här i livet men kan försäkra att ingen vän av klassisk engelsk symfonirock kan tänkas bli besviken på dessa!
/Patrik S